Werkzaamheden Tuindorp Lobith in opdracht van Visser Ploegmakers

Nabij Tuindorp Lobith is de overnachtings of ook wel vluchthaven Lobith gesitueerd. Combinatie Vissers Ploegmakers heeft hier opdracht gekregen om de scheepvaartvoorzieningen waaronder de loopsteigers te vernieuwen. Tegelijkertijd zal de bestorting van het talud rondom de haven vernieuwd en de gehele haven uitgebaggerd worden.

Zevenmorgen verzorgt achtereenvolgens het verwijderen van de oude bestorting, het maken van een aansluiting naar de bestaande zinkstukken waarna aansluitend de nieuwe zinkstukken geplaatst en afgestort worden met zowel hergebruikte als nieuwe steen.

In te zetten materieel betreft kraanschip Optimist Sr. voor het profileer en bestortingswerk. Kraanschip Pieter, voor deze gelegenheid voorzien van een Hitachi 290 long reach, heeft als taak het afslepen van de zinkstukken en talud profileren met name boven de waterlijn.

 

Recente Projecten

Baggerwerkzaamheden Wilhelminakanaal - Tilburg in opdracht Boskalis NederlandWerkzaamheden Tuindorp Lobith in opdracht van Visser PloegmakersVervangen boxpalen jachthavens Herkingen Marina en WSV Herkingen in opdracht van Jonge Waterbouw