Zinkwerk en bestortingen

Onder P.C. van Loon & Zn. begon het allemaal met werkzaamheden in het riet, de grienden, het "draaien" van de wiepen en het samenstellen van de zinkstukken op locatie. Met de oprichting van Zevenmorgen en aankoop van het eerste kraanschip kwam de nadruk al snel te liggen op het afslepen, plaatsen en bestorten van de zinkstukken.

Uitzonderingen daargelaten is de laatste decennia kennis van rijshout en zinkstukken binnen de bagger- en aannemersbedrijven afgenomen. Zevenmorgen probeert te voorzien in de vraag van opdrachtgevers naar een betrokken partij met praktijkgerichte kennis in het zink en bestortingswerk. Dit kan zijn op basis van inhuur maar desgewenst ook in onderaanneming.

Een groot deel van onze medewerkers is "opgegroeid" in eerste instantie met het fabriceren van de zinkstukken en later het afzinken en bestorten als kraanschipper of machinist. Jarenlange ervaring in het zink- en bestortingswerk op diverse locaties en onder uiteenlopende omstandigheden maken dat we weten waar we mee bezig zijn. In het verlengde daarvan zijn we altijd op zoek naar uitdagingen die net wat meer efficientie of een andere benadering vragen!

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie

 

You must install Adobe Flash to view this content.

Recente Projecten

Baggerwerkzaamheden Wilhelminakanaal - Tilburg in opdracht Boskalis NederlandWerkzaamheden Tuindorp Lobith in opdracht van Visser PloegmakersVervangen boxpalen jachthavens Herkingen Marina en WSV Herkingen in opdracht van Jonge Waterbouw